Walk-in  en spoedzorg

Walk-In Centrum

Quin dokters biedt unieke huisartsenzorg door naast de “normale" spreekuren een Walk-In Centrum te introduceren waar u gedurende de gehele dag, zonder een afspraak te maken, binnen kunt lopen, om eenvoudige klachten voor te leggen op de dag dat het u uitkomt. Ook voor spoed kunt u hier terecht.

In de wijk Vathorst wonen veel mensen met een drukke agenda. Wanneer u een keer naar de dokter wil is het fijn dat u op uw vrije dag de dokter kan bezoeken en niet een week hoeft te wachten voordat uw huisarts tijd voor u heeft. Het Walk In centrum biedt deze service. U loopt binnen bij ons centrum aan de Heideweg. U meldt u aan de balie en geeft uw klachten aan. De assistente zet u op de lijst van de dienstdoende Walk in arts of assistente. In geval van spoed krijgt u voorrang op andere wachtende patiënten. Terwijl u op uw beurt wacht kunt u gebruik maken van de gratis Wifi onder het genot van een vers kopje koffie. Voor u het weet bent u aan de beurt….

Bent u al met bepaalde klachten bekend bij uw vaste huisarts dan is het wenselijk om voor deze klachten wel een afspraak te maken met uw vaste vertrouwde huisarts. Dit kan online “Afspraak maken

Contact opnemen met Quin Dokters