Walk-In Centrum

Quin dokters biedt unieke huisartsenzorg door naast de “normale" spreekuren een Walk-In Centrum te introduceren waar je gedurende de gehele dag, zonder een afspraak te maken, binnen kunt lopen, om eenvoudige klachten voor te leggen op de dag dat het jouw uitkomt. Ook voor spoed kun je hier terecht.

Dit inloopspreekuur is alleen op de locatie Heideweg.

In verband met corona is het Walk-In spreekuur gesloten.

Aanmelden op alle werkdagen tussen 08:00 - 11:30 uur en 13:30 uur - 16:00 uur. Op dinsdag- en donderdagavond is er een avondspreekuur tussen 17:30 uur en 19:00 uur. 

 

Waar is het Walk-In spreekuur voor bedoeld?
Het inloopspreekuur is bedoeld voor 1 klacht die in een korte periode is ontstaan zoals bijvoorbeeld oorpijn, huiduitslag of griepklachten. Ook voor kleine ongevallen of acute levensbedreigende klachten kunt u terecht.  

 

Je kunt voor de volgende klachten niet op het inloopspreekuur komen: 

◦ Psychische klachten
◦ Langer bestaande klachten
◦ Verwijsbrieven
◦ Privé zaken die u met een vaste huisarts wilt bespreken

 

Wat verder belangrijk is om te weten: 

◦ Het WIC is bedoelt voor 1 klacht
◦ Vol is vol
◦ Wachttijden kunnen oplopen, bij binnenkomst krijgt u een indicatie van de wachttijd. De assistentes beoordelen per patiënt de urgentie. Het kan dus voorkomen dat je langer moet wachten. 

In de wijk Vathorst wonen veel mensen met een drukke agenda. Wanneer je een keer naar de dokter wil is het fijn dat je op je vrije dag de dokter kan bezoeken en niet een week hoeft te wachten voordat een huisarts tijd heeft. Het Walk In centrum biedt deze service. Je loopt binnen op de locatie aan de Heideweg. Je meldt je aan de balie en geeft je klachten aan. De assistente zet je op de lijst van de dienstdoende Walk in arts of assistente. In geval van spoed krijg je voorrang op andere wachtende patiënten. Terwijl je op je beurt wacht kun je gebruik maken van de gratis Wifi onder het genot van een vers kopje koffie. Voor je het weet ben je aan de beurt….

Wanneer je al met bepaalde klachten bij je vaste huisarts bekend bent, dan is het wenselijk om voor deze klachten een afspraak te maken. Dit kan online via “Afspraak maken

Contact opnemen met Quin Dokters