Book-in Centrum

Quin dokters biedt unieke huisartsenzorg door naast de “normale" spreekuren een Book-in Centrum te introduceren. Tijdens het Book-in spreekuur kun je gedurende de gehele dag (vanaf 6.00 uur in de ochtend) online of telefonisch een afspraak maken met de dienstdoende arts voor diezelfde dag. Je kunt op het Book-in spreekuur 1 klacht bespreken met de dienstdoende arts. Ook voor spoed kun je hier terecht.

NB. Dit spreekuur is niet bedoeld voor klachten die kunnen wijzen op een besmetting met het coronavirus.

Het Book-in spreekuur is alleen op de locatie Heideweg.

 

Aanmelden Book-in spreekuur
Aanmelden voor het Book-in spreekuur kun je online of via de telefoon. Het spreekuur is geopend op alle werkdagen tussen 08:00 - 11:30 uur en 13:30 uur - 16:30 uur en op dinsdag- en donderdagavond is er een avondspreekuur tussen 17:30 uur en 19:30 uur. Je maakt altijd een afspraak voor het spreekuur op dezelfde dag.

 

Waar is het Book-in spreekuur voor bedoeld?
Het inloopspreekuur is bedoeld voor 1 klacht die in een korte periode is ontstaan zoals bijvoorbeeld oorpijn, huiduitslag of griepklachten. Ook voor kleine ongevallen of acute levensbedreigende klachten kunt u terecht.  

 

Je kunt voor de volgende klachten niet op het Book-in spreekuur komen: 

◦ Psychische klachten
◦ Langer bestaande klachten
◦ Verwijsbrieven
◦ Privé zaken die u met een vaste huisarts wilt bespreken

 

Wat verder belangrijk is om te weten: 

◦ Het BIC is bedoelt voor 1 klacht
◦ Vol is vol
◦ Wachttijden kunnen oplopen, bij binnenkomst krijgt u een indicatie van de wachttijd. De assistentes beoordelen per patiënt de urgentie. Het kan dus voorkomen dat je langer moet wachten. 

In de wijk Vathorst wonen veel mensen met een drukke agenda. Wanneer je een keer naar de dokter wil is het fijn dat je op je vrije dag de dokter kan bezoeken en niet een week hoeft te wachten voordat een huisarts tijd heeft. Het Book-in Centrum biedt deze service. Je maakt telefonisch of via de online agenda een afspraak en geeft je klachten aan. De dienstdoende arts zie je op de afgesproken tijd op onze locatie Heideweg. In geval van spoed krijg je voorrang op andere wachtende patiënten.

Wanneer je al met bepaalde klachten bij je vaste huisarts bekend bent, dan is het wenselijk om voor deze klachten een fysieke of video consult afspraak te maken. Ook dit kan online via “Afspraak maken”.

Contact opnemen met Quin Dokters