Ons Zorgaanbod, alles onder één dak

Reguliere Huisartsenzorg, warme zorg door vaste huisarts

Persoonlijke en deskundige zorg

De meeste patienten geven aan dat zij het erg op prijs stellen om een vaste huisarts te hebben. Een huisarts die hen kent en die op de hoogte is van de leefsituatie. Of dit nu een gezinssituatie of een alleenstaande-situatie betreft.

Omdat de meeste Quin huisartsen parttime werken, is het belangrijk om 2 huisartsen binnen ons team te kiezen, die op verschillende dagen werken. Zo kunt u vrijwel iedere dag terecht bij een vertrouwde huisarts die uw situatie en ziekte geschiedenis kent. Het is plezierig voor u en uw huisarts om bij een bekende klacht, bij dezelfde huisarts te blijven.

Om een afspraak te maken met één van uw vaste huisartsen kunt u dit overal en ten aller tijde  online doen. Telefonisch kan ook via ons centrale nummer.

Onze huisartsen werken op beide locaties. Check hiervoor de locaties en artsen.

Zorgaanbod Huisartsenteam, specifieke behandelingen

Quin DSC7304

Walk-in  en spoedzorg

Quin dokters biedt unieke huisartsenzorg door naast de “normale" spreekuren een Walk-In Centrum te introduceren waar u gedurende de gehele dag, zonder een afspraak te maken, binnen kunt lopen, om eenvoudige klachten voor te leggen op de dag dat het u uitkomt. Ook voor spoed kunt u hier terecht.

Quin DSC3009

Chronische zorg

Voor patiënten met zogenaamde chronische aandoeningen zoals diabetes, astma en COPD en patiënten met een verhoogd risico op hart en vaatziekten, leveren de praktijkverpleegkundigen (POH-S) van Quin dokters continue zorg om deze aandoeningen zo optimaal mogelijk te behandelen

Quin DSC3786

Psycho-sociale zorg

Binnen Quin dokters bieden wij laagdrempelige psychische en sociale zorg door onze POH-GGZ (Psychologen en Sociaal Psychaitrisch Verpleegkundigen). Hierdoor kunt u binnen de praktijk terecht voor professionele psychische hulp die binnen de basiszorg vergoed wordt.

Quin DSC2768

Eenvoudige Chirurgische zorg

U kunt bij ons Quin huisartsenteam prima terecht voor kleine chirurgische ingrepen. Alle operaties bij Quin dokters vinden plaats onder lokale verdoving. De eenvoudige chirurgische verrichtingen vallen onder de expertise van de huisarts en dus ook onder de basiszorg huisartsenzorg. Hierdoor verliest u niet uw eigen risico.

Waarmee kunnen onze specialisten je helpen?

Harold Kneefel

Harold Kneefel

Gespecialiseerd huisarts in Chirurgie

Ilse Verhage

Ilse Verhage

Huisarts

Petra Giel

Petra Giel

Huisarts

Romy Lankman

Romy Lankman

Huisarts