Vacature doktersassistente 16-24 uur

Marloes Versteeg
donderdag 28 november 2019
12:00

Kom jij ons team versterken? Enthousiaste doktersassistente – 24 uur – Quin Dokters Vathorst 

 

Vacature doktersassistente 16-24 uur

Kom jij ons team versterken? Enthousiaste doktersassistente – 24 uur – Quin Dokters Vathorst 

Wij zijn voor onze warme huisartsenpraktijk op zoek naar een enthousiaste, daadkrachtige, (bijna) gediplomeerde doktersassistent voor 3 dagen per week. Ons team kenmerkt zich door betrokkenheid met onze patiënten, wij zijn gericht op innovatie in de zorg en hebben een unieke teamgeest.  

Je komt te werken in een grote praktijk, met twee locaties in de bruisende en veelzijdige wijk Vathorst. Ons team bestaat uit een sterke poule van specialisten met 8 huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijk ondersteuners en natuurlijk assistentes.  

Ben jij een assistente in de breedste zin van het woord, die een druk spreekuur niet uit de weg gaat met telefonisch contact, een eigen spreekuur en administratieve taken met aandacht voor de patiënt en collega's? Dan ben jij degene die wij zoeken! 

Ben jij: 

  • (Bijna) afgestudeerd doktersassistent, MBO-niveau 4. 
  • Flexibel, stressbestendig en empathisch. 
  • Collegiaal en gemotiveerd om mee te ontwikkelen. 
  • Een doorzetter die houdt van een dynamische werkomgeving. 

 

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn volgens de geldende CAO-huisartsenzorg. 

 
Zin in deze leuke en dynamische baan? Wij nodigen je uit om jouw sollicitatiebrief met daarin je kwaliteiten en CV te mailen naar info@quin-vathorst.nl t.a.v. Marloes Versteeg.  

Neem even de tijd en bekijk onze website voor meer informatie: www.quin-vathorst.nl