Plan een afspraak voor een PCR of Antigeen Test

woensdag 16 juni 2021
12:00

PCR of Antigeen Test afname mogelijk in onze praktijk in Amersfoort - Vathorst

LET OP! Een PCR test doen via ons is niet gratis!

Vanaf 17 mei 2021 kun je bij ons terecht voor het doen van een PCR of Antigeen test om veilig met vakantie te gaan. Ga je deze zomer op reis? Voor bijna alle landen heb je een geldig negatief PCR of Antigeen testbewijs nodig. Bij het ene land is dat een test die maximaal 48 uur van te voren is afgenomen, voor andere landen is dat 72 uur. Bekijk voor je met vakantie gaat de informatie van het RIVM hiervoor. Ook voor de terugweg van het land van bestemming naar Nederland reist, is een testbewijs vereist.    

Ga je met vakantie? Plan dan tijdig je test in! Via onze afspraak planner kun je voor elk gezinslid 5 minuten inplannen. Staat er geen tijd tussen de beschikbare tijdstippen en/of dagen? Bel ons gerust, maar graag via een ander telefoonnummer dan het praktijknummer: 06-22736916. Bereikbaar op werkdagen van 9:00-16:00 uur.

Plan een test >>

 

Kosten

De kosten voor een PCR testen via onze praktijk zijn:

PCR € 85,-
Antigeen/Antistoffen test € 49,99

Kom je met 3 personen of meer? Dan krijg je 10% korting en betaal je bijvoorbeeld voor een PCR test €76,50 per persoon. 

Let op! In de praktijk kan alleen contant worden afgerekend. Je krijgt een factuur mee. 

 

Certificaat en tijd van uitslag

De uitslag van de PCR test in binnen 24 uur beschikbaar, de uitslagen van de Igm/Igg en Antigeen testen zijn binnen 30 minuten beschikbaar. Naast de testuitslag krijg je van ons altijd een certificaat.

De PCR testen vinden plaats in de ochtend, voor 9.30 uur. Het certificaat en de PCR testuitslag kunnen de volgende dag vanaf 10 uur worden opgehaald aan de balie. Bij uitzondering kunnen wij dit ook per mail toesturen.


NB. Wij werken met een externe partij bij het controleren van gedane PCR testen. We streven er naar dat je binnen 24 uur de uitslag van de PCR test beschikbaar hebt. Helaas kunnen wij hier geen geen rechten aan ontlenen. De uiteindelijke tijdsindicatie is afhankelijk van externe factoren waarop wij geen invloed hebben.

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een test >>