Officiele opening Medisch Centrum Heideweg 25 mei 2019

Eigen Bron
maandag 15 april 2019
12:00

Op 25 mei aanstaande wordt het Medisch Centrum Heideweg officieel geopend. Medisch Centrum Heideweg is de Hoofdlocatie van Quin Dokters. We zijn erg trots om onze nieuwe locatie aan onze patiënten te laten zien.

Officiele opening Medisch Centrum Heideweg 25 mei 2019

Op 25 mei aanstaande wordt het Medisch Centrum Heideweg officieel geopend. Medisch Centrum Heideweg is de Hoofdlocatie van Quin Dokters.

We zijn erg trots om onze nieuwe locatie aan onze patiënten te laten zien. Er is zorgvuldig over onze verdieping nagedacht. Er is veel ruimte voor u als patiënt in onze wachtkamers. De sfeer is huiselijk en bij binnenkomst voelt u de rust over u neerdalen. De warme kleuren zijn gekozen met een knipoog naar Afrika. In combinatie met de kunst aan de muur van Kunstenares Danielle Jaspers, voelt de sfeer harmonieus en warm aan. Een prima omgeving om te vertoeven waarbij u bijna zou vergeten dat u bij “de dokter” bent. Zeker wanneer u onder het genot van een vers kop koffie op uw afspraak wacht. Mocht u nog even willen werken via WiFi dan is dat geen probleem. De vrije gasten Wifi van Quin is voor iedereen toegankelijk.

Medisch technisch zijn de kamers zo gebouwd dat wij ons werk achter de schermen kunnen doen zonder u te storen.

We hopen u te mogen begroeten op 25 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur, Heideweg 242 t/m 246.

Tot dan!

 

Team Quin dokters, Vathorst