Praktijkinformatie

Over Quin dokters

Quin dokters staat voor warme menselijke zorg door Quin huisartsen en Quin specialisten, die werken als een team rondom jou als patiënt. Quin Dokters in Vathorst bestaat uit twee huisartsenpraktijken: Praktijk Kneefel en Praktijk Van der Wissel. We voorzien je van deskundige adviezen en behandelingen. Ons volledige zorgteam streeft ernaar de juiste zorg op de juiste plek te geven. Quin dokters denkt met je mee en biedt de meest vernieuwende zorg die er is, door steeds te blijven zoeken naar wat belangrijk is voor jou. Snelle digitale mogelijkheden in een snelle tijd, maar daar tegenover de warme menselijke maat en tijd indien je die nodig hebt.

NHG accreditatie

Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. NHG-praktijkaccreditering is hét kwaliteitskeurmerk en dé methode voor systematisch verbeteren in de huisartsenpraktijk.

Een door NPA (NPA beheert, ontwikkelt en voert de NHG accreditering uit) gekeurde praktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Ieder jaar krijgt onze praktijk een inspectie. Dat wil zeggen dat de praktijk op alle mogelijke vlakken wordt gecontroleerd. Dat zijn zaken als praktijkorganisatie, medisch handelen, toegankelijkheid en patiëntencontacten.

Groep Artsen DSC4852 FINAL 1 2 1

Ons Team

Maak kennis met het team van Quin Dokters Vathorst

Quin DSC2345

Visie & missie

Bij Quin huisartsenpraktijk Vathorst stellen we jou als patiënt centraal. Dat klinkt mooi maar wat houdt dat in de praktijk in?

Vlogs - Algemeen

Cliënt waarderingen

9.2

Zeer vakkundige verpleging. De chirurg heeft zijn werk perfect gedaan, Ik ben hem daarom ook zeer dankbaar.

Dr. van der Vlies
9.0

Fijne artsen, groot medisch centrum maar met aandacht voor de patiënt. Ook bij complexere problemen wordt goed meegedacht. Fijn!

Mw. de Jong