Inschrijven

Welkom bij Quin dokters. Je staat op het punt je in te schrijven en daar zijn wij erg blij mee! Door je in te schrijven ga je met ons een behandelingsovereenkomst aan. We zullen er alles aan doen je naar tevredenheid te helpen. Heb je vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 033 2998555.

Bij Quin Dokters in Vathorst hebben we twee praktijken: Praktijk van der Wissel en Praktijk Kneefel. Je schrijft je altijd in in één van deze twee praktijken. 

Wil je meerdere personen inschrijven op hetzelfde adres? Vul dan voor elk van hen apart het formulier in. 

Wil je gebruik maken van onze online diensten? Wanneer je gebruik wilt maken van onze online diensten (zoals het online maken van afspraken en het gebruik van de online herhaal- en receptenlijn) moet je voor elk persoon dat je inschrijft een uniek e-mailadres gebruiken. 

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met onze huisregels en de privacyverklaring en persoonsgegevens (AVG bepalingen).

Je krijgt van ons een bevestiging van je inschrijving. Op dat moment mogen we je officieel welkom heten bij Quin dokters! 

Ben je woonachtig in Bunschoten? Ook dan kun je je inschrijven bij onze praktijk! Mocht het online formulier niet goed werken, kun je ons altijd even bellen. 

Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier ↓

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQuin Dokters Vathorst is gewaardeerd met een 9,3 op ZorgkaartNederland.

Adres gegevens

Algemene gegevens

Quin praktijken

Vorige huisarts

Gegevens controleren

Wat zijn uw adresgegevens

Als u buiten deze regio (dus buiten postcodegebied 3825, 3826, 3829, 3750, 3751 en 3752) komt, kunt u het beste eerst telefonisch overleggen met Quin, voordat u verder gaat met het maken van een afspraak.

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens om te kunnen inschrijven.

Bij welke praktijk wilt u zich inschrijven?

Wie was uw vorige huisarts?

LET OP:
Gaarne contact opnemen met uw vorige huisarts om u uit te schrijven met het verzoek om de gegevens naar ons door te zenden zodat u bij ons ingeschreven kunt worden. (Let op: Quin Dokters kan dit niet voor je doen!)

Kloppen deze gegevens?

Aanpassen

Adresgegevens




Aanpassen

persoonlijke gegevens








Aanpassen

Huispraktijk

Aanpassen

Uw vorige huisarts