Inschrijven

Welkom bij Quin dokters. U staat op het punt u in te schrijven en daar zijn wij erg blij mee! Door u in te schrijven gaat u met ons een behandelingsovereenkomst aan. We zullen er alles aan doen u naar tevredenheid te helpen. Hebt u vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 033 2998555.

Wilt u meerdere personen inschrijven op hetzelfde adres? Vul dan voor elk van hen apart het formulier in. 

Wilt u gebruik maken van onze online diensten? Wanneer u gebruik wilt maken van onze online diensten (zoals het online maken van afspraken en het gebruik van de online herhaal- en receptenlijn) moet u voor elk persoon dat u inschrijft een uniek e-mailadres gebruiken. 

Wanneer u zich inschrijft gaat u akkoord met onze huisregels en de privacyverklaring en persoonsgegevens (AVG bepalingen).

U krijgt van ons een bevestiging van uw inschrijving. Op dat moment mogen we u officieel welkom heten bij Quin dokters!

Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier ↓

Adres gegevens

Algemene gegevens

Quin praktijken

Vorige huisarts

Gegevens controleren

Wat zijn uw adresgegevens

Als u buiten deze regio (dus buiten postcodegebied 3825, 3826 en 3829) komt, kunt u het beste eerst telefonisch overleggen met Quin, voordat u verder gaat met het maken van een afspraak.

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens om te kunnen inschrijven.

Bij welke praktijk wilt u zich inschrijven?

Wie was uw vorige huisarts?

LET OP:
Gaarne contact opnemen met uw vorige huisarts om u uit te schrijven met het verzoek om de gegevens naar ons door te zenden zodat u bij ons ingeschreven kunt worden. (Let op: Quin Dokters kan dit niet voor je doen!)

Kloppen deze gegevens?

Aanpassen

Adresgegevens
Aanpassen

persoonlijke gegevens
Aanpassen

Huispraktijk

Aanpassen

Uw vorige huisarts